Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El president de la Generalitat ha fet la segona visita oficial a les Fires de Maig

Un nombrós grup de persones l’estava esperant a l’entrada de les fires i quan va arribar el president de la Generalitat, Joaquim Torra, va ser rebut amb crits i aplaudiments.

Era la seva segona visita oficial com a President i a la rebuda hi havia la presència de bona part del govern de l’Ajuntament de Vilafranca i també de regidors d’ERC.

El president de la Generalitat, Joaquim Torra, va visitar les Fires de Maig  aquest diumenge a la tarda, després d’haver nomenat el seu nou Govern, i que el govern espanyol hagi anunciat la seva intenció de no publicar el decret de nomenaments.

Torra va atendre els mitjans de comunicació expressant el convenciment que el govern de l’estat publicarà el decret de nomenaments dels consellers.

A més va afegir que espera que dimecres es pugui celebrar l’acte de presa de possessió del càrrec dels consellers i aixecar així el 155.

Aquestes declaracions fetes a Vilafranca van ser recollides per molts mitjans de comunicació d’arreu del país.

L’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, es mostrava satisfet de la visita del President, i de la rebuda que va tenir.

Torra va passejar durant prop d’una hora i mitja pel recinte firal acompanyat de l’alcalde, del president del Consell Comarcal, del diputat Eduard Pujol, i un gran seguici, i es va aturar davant d’un bon nombre d’estands, fent-se fotografies amb tothom que se li acostava.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: