Dimarts, 21 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Torra va presentar divendres al teatre del Casal ‘Les hores greus. Dietari de Canonges’

Abans de l’acte, Torra va visitar els estudis de Penedès TV, on va ser entrevistat pel director Joan Beumala i el cap d’informatius Josep Maria Soler. L’entrevista completa es pot tornar a veure avui dilluns a les 19h del vespre i a les 23h de la nit.

El nou llibre de l’expresident de la Generalitat Quim Torra és un dietari que narra, dia a dia, hora a hora, el període de lluita contra la pandèmia de la covid19. Concretament ens explica les setmanes que va viure sol i confinat a la Casa dels Canonges.
El va presentar aquest divendres al vespre al Teatre del Casal Societat la Principal, que es va omplir de gom a gom per escoltar les anècdotes del 131è president de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: