Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Medimàgic converteix de nou Sant Joan de Mediona en capital catalana de la màgia

Aquest cap de setmana Sant Joan de Mediona s’ha convertit en escenari de diferents gales i activitats relacionades amb la màgia amb la tercera edició del festival Medimàgic.

És el tercer any consecutiu que se celebra aquest festival que està cada cop més consolidat. Un festival que dóna continuïtat al que ja va iniciar fa molts anys l’aficionat a la màgia Josep Roma amb uns sopars màgics a l’urbanització la Font del Bosc. L’alcalde de Mediona, Servand Casas, expressava que l’objectiu principal és que el Medimàgic sigui un festival de prestigi a nivell internacional.

El Medimàgic va començar dissabte al migdia amb un homenatge al Mag Lari amb la descoberta d’una placa a la seva trajectòria en el mural de la plaça dels Països Catalans. Un detall que va fer molta il·lusió al homenatjat. Després de l’homenatge es va fer un vermut màgic. A la tarda va tenir lloc l’espectacle inflantil amb el Mag Stromboli i la globoflexia de Montecarlo’s.

La Gala Internacional tenia lloc dissabte a la nit amb mags i magues de nivell com són la Jade, el Hausson, Solange Kardinally, Manolo Costa y Mindanguillo i Raúl Black. El director màgic del festival, el Mag Selvin, donava importància a la varietat d’estils de màgia.

Diumenge es va tancar el Medimàgic amb la gala de joves talents al teatre Casal Medionenc en la que per primera vegada es va comptar amb més magues que mags.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: