Dijous, 25 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull una mostra fotogràfica dedicada a l’Índia

Amb el nom “L’Índia, un país de contrastos”, tres socis del Club Diafragma del Casal La Principal de Vilafranca mostren un país i una societat molt diferent a l’occidental.

L’Aula de Cultura del Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull l’exposició “L’Índia, un país de contrastos”, una mostra fotogràfica de tres socis del Club Diafragma del Casal La Principal de Vilafranca que pretén ser la finestra d’un país i una societat molt diferent a l’occidental.

Miquel Rota, Carles Alasraki i Jordi Ventura compartien la motivació de poder traslladar en una fotografia tot l’impacte visual i emocional que vivien en un país tant diferent com és l’Índia. El seu gran repte era copsar en una imatge totes les sensacions, vivències, entorn de la persona protagonista de la fotografia amb la finalitat que l’espectador pogués reviure a través d’aquella petita finestra fotogràfica, la vida quotidiana d’aquell país.

La mostra al Fòrum Berger Balaguer es va inaugurar aquest divendres 18 de maig a les set de la tarda i consta d’unes 45 imatges dels fotògrafs Carles Alasraki, Jordi Ventura i Miquel Rota. L’exposició és oberta a tothom i d’accés lliure fins al 24 de juny en l’horari habitual de la sala de dijous a dissabte de 6 a 8 del vespre i els diumenges i festius de dotze a dues i de sis a vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: