Dilluns, 15 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Cicle Paisatges continua aquest cap de setmana amb l’actuació de Steven Munar

El Cicle Paisatges continua aquest cap de setmana amb l’actuació de Steven Munar

Ja fa anys que el Cicle Paisatges, que es celebra a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, va consolidar els concerts-vermut a Vilafranca. Enguany arriba a la 4ª edició amb la #ConnexióUK.

Va donar el tret de sortida el grup de Manchester Ivan Campo, amb gairebé 3 hores de concert i un públic expectant que va desafiar la pluja i la calamarsa. El cicle seguirà aquest diumenge amb el cantautor mallorquí d’origen anglès Steven Munar i tancarà amb el bluesman de Portsmouth Tim Holehouse.
La connexió amb Anglaterra no queda aquí, sinó que també Brave Coast Djs, els djs de la casa que amenitzaran les actuacions, faran especial èmfasi a les sonoritats de Manchester i altres sonoritats d’influència indie anglès, un recorregut que va des de els anys 80 fins a l’actualitat. Tot plegat tindrà lloc a l’Espai Muntanya de Sant Jaume, del 29 d’abril al 27 de maig amb actuacions cada dues setmanes, accés lliure i taquilla inversa #pagaelqueetsembli.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: