Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Hivernacle tanca una vuitena edició que ha aconseguit adaptar-se a les circumstàncies

Ni la pandèmia de coronavirus ni els múltiples canvis de normativa han aconseguit fer enrere l’Hivernacle en la seva vuitena edició.

El programa de concerts organitzat per la productora Brave Coast ha permès veure actuar a Vilafranca Núria Graham, Joan Colomo, Pau Vallvé, Intana, Anna Andreu, Steven Munar and The Miracle Band i Núria Garcia. Un cartell de luxe que s’ha repartit entre els escenaris de l’Auditori municipal i el Claustre dels Trinitaris, tot adaptant-se a les mesures sanitàries per evitar la propagació del coronavirus.

Aquest cap de setmana ha estat el darrer de l’Hivernacle 2021, amb el concert de Pau Vallvé i Intana, amb el vilafranquí Ricard Parera a la bateria, divendres vespre a l’Auditori, un concert que molts havien esperat durant pràcticament un any; Anna Andreu i Joan Colomo dissabte, també a l’Auditori; i Núria Garcia i Steven Munar and The Miracle Band ahir diumenge al Claustre dels Trinitaris.

El balanç, tot i les dificultats que han comportat les diverses normatives vigents i la reprogramació de concerts, és positiu per la bona resposta de la gent. Ho explica el director de l’Hivernacle Carles Ribot.

Entre els músics que han actuat aquest darrer cap de setmana, hi havia Núría Garcia, que ja va fer les delícies del públic a l’Electrovinyes i tornava a Vilafranca per presentar el seu primer treball en solitari, anomenat ‘Breathless’.

La proposta de Núria Garcia és una proposta innovadora on la música creix a través de les noves tecnologies. Un projecte de música electrònica on sonen les quatre cordes del violí, amb tot el positivisme que transmet i, amb efectes, sintetitzadors i bases electròniques llançades des de diferents controladors, creant loops i melodies per fer un ambient sonor molt personal que va captivar el públic reunit al Claustre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: