Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Electrovinyes descobrirà les revelacions de la temporada des de la Muntanya de Sant Pau

La sisena edició de l’Electrovinyes arribarà els propers 6 i 7 de setembre per acostar des de la Muntanya de Sant Paules millors propostes de música electrònica i underground.

L’Electrovinyes arriba a la 6ª edició, després de 5 anys treballant amb la millor electrònica de vanguarda del país i també artistes nacionals i internacionals del panorama underground. Enguany el festival arriba a un dels entorns més emblemàtics de Vilafranca, la muntanya de Sant Pau a la Sala del Mirador de l’ermita.

Es presentarà una selecció de 7 propostes amb actuacions que tindran lloc el 6 i 7 de setembre a la Sala del Mirador de la Muntanya de Sant Pau, habilitada per a l’ocasió i amb aparcament proper. Arrencaran a les 7 de la tarda amb els tallers Petits Tafaners, i tot seguit dos dels artistes més rellevants de l’escena underground catalana: Primo Gabbiano i Yarei Molina, que presenta el disc amb el que ha trobat el seu so “Hidden Reflections”. Tancarà la nit el reconegut productor de Sant Pere de Ribes, Omega Db amb un dels seus sets més enèrgics.

Les actuacions seguiran dissabte amb dues de les revelacions de la temporada: Núria Garcia, que ens presentarà la seva electrònica acurada, en directe, amb la sensibilitat del violí, i Ominira, que presentaran “Mama”, un disc de música i esperit ecologista, entre l’electrònica i els sons africans, un dels 10 discos destacats de Catalunya segons la premsa especialitzada. Tot seguit tancarà la nit Transgress amb el seu Dj Set, que de ben segur no deixarà a ningú indiferent.

Es pot trobar tota la informació a electrovinyes.bravecoast.net.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: