Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Se celebra la darrera jornada de promoció de judo

Se celebra la darrera jornada de promoció de judo

Hi van participar les escoles Cristòfor Mestres i Sant Elies de Vilafranca, Sant Julià de l’Arboç i Mare de Déu del Priorat de Banyeres

Es va celebrar a les instal·lacions de l’escola de Judo Vilafranca, la darrera jornada de lliga amb la participació de les escoles Cistòfor Mestres i Sant Elies de Vilafranca, Sant Julià de l’Arboç i Mare de Déu del Priorat de Banyeres. En aquesta jornada lúdica hi van participar més de cent judokes. Els guanyadors en categoria aleví Arnau Ferrer i Dan Altimira, en benjamí Pau Fernández, Roger Ferrer i Lluc Muntaner, en prebenjamí Aina Ferrando, Jordi Magre, Aarón Cabrera, Yago Giribert i Guillem Ferrer, en mini Jordi Martínez, Eloi Bermúdez, Leire Majem, Iker Cabrera i Aitor Huertas, i mini pollet van ser Raúl Hormigos, Mateo Gallego, Ángela Martí, Berta Marles i Pablo Rodríguez.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: