Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

PDeCAT i PSC de Sant Martí acorden presentar una moció de censura contra Antoni Ventura

Les dues formacions han arribat a un acord per presentar com a candidat el regidor del PDeCAT Josep Olivella, i volen desbloquejar l’actual situació d’ingovernabilitat al municipi.

Així, el PDeCAT de Sant Martí Sarroca manifesta que per la seva part, l’interès general del les martinenques i els martinencs ha passat per davant dels seus possibles interessos electorals o personals, i no han parat fins trobar una fórmula que, de forma immediata, tregui el municipi de la situació en que es troba.
Des de Movem Sant Martí recorden que el mes de març ja van expressar públicament aquesta necessitat de canvi, que passava per posar al capdavant de l’Ajuntament una persona diferent a l’actual alcalde, i que no podia ser tampoc l’actual cap de l’oposició. Així, s’ha arribat a l’acord de presentar el regidor del PDeCAT Josep Olivella com a alcalde, garantint una distribució de regidories efectiva per treballar. Les dues primeres tinences d’alcaldia seran liderades pels regidors de Movem Sant Martí.
L’acord garanteix passar d’un govern de tres regidors a una majoria de 7 regidors dels 11 de l’ajuntament al govern. Tant el PDeCAT com Movem Sant Martí consideren que aquest és una pacte a favor del municipi, per poder avançar en projectes que fins ara estaven bloquejats; i que pretén ser constructiu, afegint tots els qui vulguin treballar pel poble.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari

Penedès Televisió

21:30
Esports 21
Tertúlia sobre l'actualitat esportiva local i comarcal
22:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
22:30
El taller de l'artista
Jordi Mata, Bego Rodríguez, Èrica Gonzàlez - Tap Solidari

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: