Dijous, 20 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

PDeCAT i PSC de Sant Martí acorden presentar una moció de censura contra Antoni Ventura

Les dues formacions han arribat a un acord per presentar com a candidat el regidor del PDeCAT Josep Olivella, i volen desbloquejar l’actual situació d’ingovernabilitat al municipi.

Així, el PDeCAT de Sant Martí Sarroca manifesta que per la seva part, l’interès general del les martinenques i els martinencs ha passat per davant dels seus possibles interessos electorals o personals, i no han parat fins trobar una fórmula que, de forma immediata, tregui el municipi de la situació en que es troba.
Des de Movem Sant Martí recorden que el mes de març ja van expressar públicament aquesta necessitat de canvi, que passava per posar al capdavant de l’Ajuntament una persona diferent a l’actual alcalde, i que no podia ser tampoc l’actual cap de l’oposició. Així, s’ha arribat a l’acord de presentar el regidor del PDeCAT Josep Olivella com a alcalde, garantint una distribució de regidories efectiva per treballar. Les dues primeres tinences d’alcaldia seran liderades pels regidors de Movem Sant Martí.
L’acord garanteix passar d’un govern de tres regidors a una majoria de 7 regidors dels 11 de l’ajuntament al govern. Tant el PDeCAT com Movem Sant Martí consideren que aquest és una pacte a favor del municipi, per poder avançar en projectes que fins ara estaven bloquejats; i que pretén ser constructiu, afegint tots els qui vulguin treballar pel poble.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

12:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari
13:30
Esports 14
Amb Tito Boada

Penedès Televisió

10:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
10:30
El contrapunt
Mònica Hill
11:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: