Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PDeCAT reivindica la importància de tenir un diputat del territori al Parlament

El PDeCAT tanca la campanya al Penedès posant el focus en la recuperació econòmica post Covid, i remarcant la importància de tenir un representant del territori al Parlament.

La formació de Chacón, Mas, Regull i uns altres 35 alcaldes del Penedès convida a tothom a fer una reflexió sobre la gestió del govern de Borràs i d’Aragonès els darrers mesos i reivindica la utilitat de votar el PDeCAT a les properes
eleccions al Parlament perquè serà la millor manera, diuen, de no tornar a deixar el futur Govern en mans de partits antisistema, com la CUP.

Pere Regull, que ocupa el lloc número 6 a la llista per Barcelona, posa èmfasi en la importància de poder tenir un representant del territori al Parlament.

Regull, en temes de mobilitat, ha parlat també de la C-15, i de la proposta de desdoblament que fa temps és sobre la taula. Considera que s’ha de vetllar per que es faci realitat quan abans millor el projecte de 2 carrils més un en diferents trams que seria la millor solució per absorbir el volum de trànsit en aquest via.

Una altra de les propostes és aconseguir l’estació de regionals, que hauria de possibilitar recuperar els trens ràpids cap a Barcelona.

El PDeCAT afirma ser l’únic partit que defensa que la millor política social que pot fer un govern és facilitar una economia activa i llocs de treball de qualitat. Per aquest motiu presenta algunes propostes per reactivar l’economia del Penedès i de Catalunya, com ara la de concedir ajudes directes de 2.500€ cada mes pels comerços que hagin de tancar a causa de les restriccions de la covid, així com reduir a 0€ la quota d’autònoms pels que ingressin menys de 950€. Pels demòcrates, és vital que cap comerç hagi d’abaixar la persiana i que puguin continuar la seva activitat quan la pandèmia afluixi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: