Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Albert Tort serà el nou candidat a l’alcaldia de Movem Sant Martí

Albert Tort serà el nou candidat a l’alcaldia de Movem Sant Martí

El cap de llista en les darreres municipals per Movem Sant Martí, Pere Cano, tancarà la llista donant suport a una candidatura que aspira al canvi el capdavant de l’Ajuntament.

El martinenc Albert Tort, regidor aquesta legislatura a l’oposició a Sant Martí Sarroca, serà el nou candidat a l’alcaldia per Movem Sant Martí en les properes eleccions municipals del maig de 2023.

Albert Tort, de 38 anys, és enginyer en informàtica, doctor en computació per la Universitat Politècnica de Catalunya, treballa com a CTO en una empresa tecnològica des de fa 10 anys i és coordinador d’un postgrau a la universitat.

Tort assegura que posaran el focus en la convivència i la seguretat; la neteja i ordre dels espais públics; la priorització al nucli i als barris; la bona gestió econòmica; la innovació cultural, associativa i esportiva al municipi; l’atenció amb eficiència i digitalització a l’Ajuntament; i els projectes de futur com el centre de dia per la gent gran, la millora de l’escola i un espai per la gent jove.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: