Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Mònica Hill liderarà la candidatura d’ERC a les eleccions municipals del 2019

ERC ja té qui liderarà la candidatura a Vilafranca per les eleccions municipals.

Mònica Hill va rebre aquest dimecres el suport a de la militància en les primàries i encapçalarà el projecte d’Esquerra Republicana pel maig del 2019.

Hill va fer repàs de la feina duta a terme durant l’actual mandat, i considera que la sociovergència no funciona, no serveix per activar totes les oportunitats que Vilafranca té. I va presentar ERC com l’antídot a la Vilafranca adormida.

Mònica Hill va proposar activar “la Vilafranca republicana” que va definir com aquella que “té un projecte global per Vilafranca”.

Es presenta com a candidata amb ganes de continuar la feina que s’ha començat durant aquest mandat i fer-ho des del govern de la ciutat.

La Vilafranca republicana que va defensar Hill també es fonamenta amb un objectiu ambiciós, el d’estar preparada per poder implementar la República des dels municipis, treballant amb un govern liderat per Esquerra Republicana impulsarà un Pla de Desconnexió amb les empreses lligades a l’Estat espanyol.

L’Assemblea d’ERC que es va celebrar al Claustre de sant Francesc, va tenir també, un record per tots els presos polítics i els exiliats.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: