Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Llambrusca premia les millors imatges sobre la vellesa en un concurs fotogràfic

Amb la voluntat d’homenatjar la gent gran, l’entitat Llambrusca- Alzheimer Penedès va convocar el segon Concurs de Fotografia amb el tema “La vellesa: una etapa plena de vida”

Hi podien participar les persones majors de 16 anys i el termini per lliurar les fotografies era fins el 31 de gener del 2018. L’entrega de premis es va fer aquest dissabte a la tarda al local de l’entitat. La presidenta de l’entitat, Àngels Gómez, destacava que sobretot s’han fixat en la creativitat de les fotografies alhora de seleccionar-ne les guanyadores.

Els premiats van ser el Joan Carles Fortuny, en primera i tercera posició, i el Sergio López Conde en segon lloc. A més, el jurat va concedir un accèssit a l’Adriana Llach Matas.

La regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas, acompanyada el regidor de Cultura i Gent Gran Raimon Gusi, destacava la gran feina que fa l’entitat i, al seu torn, afegia que és important que es facin activitats culturals i lúdiques.

Es tracta d’una iniciativa que té com col·laboradors el Restaurant l’Amagat de Sant Quintí, Viatges Índic i Som Viatges.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: