Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ha acollit la cloenda del cicle de caminades de marxa nòrdica per a gent gran

Una activitat que ha estat organitzant al llarg de tot el curs la Diputació de Barcelona, i que la setmana passada va viure les seves jornades de cloenda a la zona esportiva de Vilafranca

Al llarg d’aquest any l’àrea d’esports de la Diputació ha estat organitzant en diferents municipis caminades de marxa nòrdica adreçades a la gent gran. La setmana passada, es van fer tres jornades de cloenda a Vilafranca per tal que hi poguessin participar les més de 2.400 persones que han pres part en aquestes caminades.

Dijous, en la que era la tercera d’aquestes jornades de cloenda, la regidora d’esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas destacava la importància d’una proposta que permet fer activitat física adequada a la gent gran i al mateix temps tenir contacte amb la natura. A Vilafranca a banda de la festa final, es feia una caminada per entorns de la zona esportiva.

Després de la caminada, els participants es trobaven al pavelló de la zona esportiva per fer un dinar de germanor que acabava amb una sessió de ball conduïda per monitors.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: