Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’alcalde de Mediona Servand Casas no es presentarà a les properes eleccions municipals

Servand Casas ha estat al capdavant de l’ajuntament de Mediona durant gairebé 16 anys i porta 24 anys dins de la política.

Així ho ha anunciat l’històric alcalde socialista de Sant Joan de Mediona. Aprofitant una roda de premsa feta aquest dimecres per a presentar el campionat de Catalunya de la modalitat d’ultramarató de bicicletes de muntanya, Servand Casas comunicava que no es presentarà com a candidat a les eleccions del proper 2019.

Servand Casas ha estat al capdavant de l’ajuntament de Mediona durant gairebé 16 anys i porta 24 anys dins de la política. Va començar com a regidor l’any 1995 fins el 2003 quan va agafar el relleu de l’anterior alcalde fins a l’actualitat. També ha estat conseller al Consell Comarcal des del 2011 fins el 2015 i des de llavors n’és vicepresident. Casas feia una molt bona valoració d’aquests anys com a batlle.

Quan se li pregunta pels motius, respon que ja porta molts anys com a alcalde medionenc i que és de l’opinió que els polítics s’han de canviar sovint perquè la política funcioni correctament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: