Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Coordinadora de grallers de Vilafranca fa un bon balanç del 25è dia del graller

La vint-i-cinquena edició del Dia del Graller ha tingut lloc durant els tres darrers caps de setmana per culminar aquest diumenge amb el concert de les trenta colles participants a la Plaça Sant Joan.

Aprofitant que s’esqueia el 25è aniversari de l’esdeveniment, la Coordinadora de Grallers de Vilafranca va fer una aposta per obrir encara més la celebració a tothom i per oferir propostes ambicioses com el concert de Kepa Junkera d’aquest dissabte a la nit i el concert ‘Carta blanca a la festa major’.

El concert de les colles participants al 25è dia del graller coincidia amb una nova edició, la quinzena, de la fira de luthiers. Allà hi havia, entre d’altres, el Miquel Àngel Ortiz, Xixo Luthier, constructor d’instruments tradicionals, que ens explicava el procés de construcció de la gralla.

A banda de la fira de luthiers, també hi havia la tradicional actuació dels Castellers de Vilafranca entre peça i peça del concert de les colles de grallers.

Els verds van completar el pilar de 5, el 9 de 7, la torre de vuit amb folre, el 3 de 9 amb folre, el 4 de 8 i el pilar de 6. D’aquesta manera, els Castellers de Vilafranca s’anotaven el primer castell de nou de la temporada.

D’altra banda, a la mitja part del concert, es va fer un reconeixement als que han estat presidents de la Coordinadora de Grallers durant els primers 25 anys de l’entitat: Miquel Benito, Joan Reyes i Jordi Mestres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: