Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Banda de l’Escola Municipal actuarà a la Basílica per recollir fons per la restauració

El diumenge 27 de maig la Basílica de Santa Maria acollirà un nou concert amb la voluntat de continuar recollint aportacions econòmiques per ajudar a cobrir les despeses de les obres de restauració.

En aquesta ocasió, el concert anirà a càrrec de la Banda de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet.
Josep Maria Feliu, de la comissió que coordina aquests treballs, comenta que ja fa temps que en parlaven amb l’escola per poder fer alguna activitat. Les properes accions de restauració s’han de centrar o en la teulada o en la façana nord.
El concert funcionarà amb el sistema de taquilla inversa, i per tant en sortir tothom podrà fer l’aportació que consideri. Feliu apuntava també que amb aquest concert s’aprofitarà precisament per obrir una porta que hi ha a la façana nord, entre la Basílica i el Palau Baltà, i que fins ara ha estat tapiada.
Per part de l’escola, el seu director David Miret, explicava que estaven satisfets d’aquesta col·laboració. De cara a final de curs és una bona data, i serveix per ampliar les accions que fa la banda.
Per la seva banda, el director de la banda, Sergi Raya, apuntava que és el primer concert de gran format que farà la banda de l’escola i que representa un repte important.
Actualment formen part de la banda de l’escola entre 50 i 60 músics, però per aquesta ocasió segurament convidaran a participar-hi alguns ex-alumnes per tal de fer un formació més gran.
Raya explica que porten tot el curs preparant el repertori, però que ara en aquest últim mes acabaran de polir-lo per tenir-lo preparat per el 27 de maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: