Divendres, 12 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui se celebra l’enterrament del rei Carnestoltes

El Rei va morir dilluns per l’ensurt de veure com moria l’any passat.

Per això, ahir a la tarda es va instal·lar la capella ardent del Carnestoltes per tal que els vilafranquins i vilafranquines ploressin la seva mort, acompanyats pel Grup de Ministrers de l’EMM Maria Dolors Calvet. Durant la Vetlla, es va fer un taller de confecció de sardines perquè els infants la portin avui a la tarda a l’enterrament.

A les set de la tarda sortirà el seguici fúnebre amb l’acompanyament musical de la Banda de l’EMM M Dolors Calvet i els Tabalers del Ball de Diables de Vilafranca.

La comitiva passarà pels carrers de la Cort, Parellada, Palma, Sant Joan, Rambla Nostra Senyora, carretera de Tarragona i Bisbe Morgades per arribar al Parc Tívoli. En arribar al parc, es farà la lectura solemne del testament del rei i la incineració del seu cos, i en acabar, hi haurà la tradicional sardinada popular.

Efemèrides

12 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: