Diumenge, 1 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La pagesia ha estat la protagonista de la tercera tertúlia organitzada pel CDR de Vilafranca

Es va fer aquest dissabte a la tarda al local de l’Associació de Veïns i Veïnes de La Girada.

Amb el nom de “República i Pagesia” ha estat la   tercera tertúlia del cicle “Cafè per la República”. Va ser un espai de debat sobre el paper que haurà de tenir el sector agrari en el nou país independent.

El Toni Vidal, membre del CDR, destacava que les trobades tenen força èxit de participació i esperen que segueixi així.

En aquesta ocasió, la tertúlia va tenir la col·laboració de l’elaborador de vins ecològics Josep Maria Albet i Noya i també, a títol personal, del Josep Esteve, membre de la Permanent de l’Alt Penedès de Unió de Pagesos. Esteve detallava que vol trencar un mite i és que apuntava que la pagesia catalana no és dependent de les subvencions europees com es vol fer creure des de l’Estat Espanyol.

Segons ens han pogut confirmar des del CDR, les properes tertúlies abordaran temes com la igualtat i la sanitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: