Dijous, 5 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Toni Vidal substitueix Jordi Parellada a la presidència d’Òmnium Alt Penedès

Toni Vidal substitueix Jordi Parellada a la presidència d’Òmnium Alt Penedès

A finals de juny, el fins ara president d’Òmnium Cultural a l’Alt Penedès, Jordi Parellada, va presentar la seva renúncia al càrrec.

Després de més d’onze anys a la junta comarcal i gairebé vuit de presidència, Parellada ha vist com les seves càrregues professionals li impedien continuar l’activitat de liderar l’entitat i ha pres la decisió de deixar la presidència.

L’actual vicepresident, Toni Vidal, assumeix el càrrec de president en funcions fins a la propera assemblea territorial que se celebrarà a finals d‘any, moment de finalització del mandat i de renovació de la meitat dels càrrecs de la junta actual.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: