Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Cultural inicia un nou espai de promoció de la poesia

La Cultural inicia un nou espai de promoció de la poesia

Aquest dimarts es presentarà a La Cultural Llibreria el darrer poemari del poeta d’Almacelles Amat Baró, que porta per títol “La marca de Caín”.

La presentació anirà a càrrec de Sílvia Amigó i comptarà amb la presència del poeta.

L’acte tindrà lloc a la mateixa llibreria amb el propòsit d’iniciar una programació més o menys estable de presentacions de llibres de poesia i mostrar d’aquesta manera el suport i el compromís de la llibreria amb la  creació poètica del país. L’objectiu del cicle, que durà per títol La Cultural poetika, és dedicar més atenció als llibres de poesia.

“La marca de Caín” recull una trentena de poemes que identifiquen les malures de l’esperit postmodern amb una condemna original i tan antiga com el plor del primer ésser humà. El llibre explora la marca amb què el dit del déu bíblic assenyalà el front de Caín el fratricida i hereta un tema que han cultivat grans escriptors de la tradició literària occidental, com Herman Hesse, John Steinbeck o Josep Carner. La presentació tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre, l’acte és gratuït però l’aforament limitat, per la qual cosa és prega la màxima puntualitat.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: