Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centenars de persones es manifesten a la plaça Penedès per reivindicar unes pensions dignes

La de les pensions dignes és una reivindicació històrica per part dels sindicats és per això que creuen que cal sortir al carrer i mobilitzar-se

Sindicats i partits polítics havien convocat per aquest divendres a les 6 de la tarda una concentració per denunciar la retallada de les pensions. A la manifestació que tenia lloc a la plaça Penedès hi van assistir centenars de persones, a més de membres dels sindicats d’UGT i Comissions Obreres i representants del PSC, ERC i VeC. Durant la mobilització es va llegir un manifest per part dels diferents sindicats convocants. En nom del col·lectiu de jubilats de Comissions Obreres, Antoni Adrover, comentava que el govern espanyol ens vol vendre que no hi ha diners per a pagar unes pensions justes però des dels sindicats no estan d’acord.

 

Des d’UGT, el secretari d’organització i recursos de l’Anoia, el Penedès i el Garraf, Carles Teruel recordava que actualment els jubilats només reben una pujada salarial del 0,25 %. Posava sobre la taula també que a causa de la reforma laboral tots els salaris que s’estan pagant són una misèria i això tindrà les seves conseqüències en el futur. Un futur que no pinta bé tampoc per als joves i que, segons Teruel, per poder revertir-lo el primer que cal és treure el PP del govern.

La de les pensions dignes és una reivindicació històrica per part dels sindicats és per això que creuen que cal sortir al carrer i mobilitzar-se, independentment de l’edat que es tingui ja que és un problema que ens afecta a tots.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: