Dissabte, 30 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Castellers de Vilafranca han tornat a engegar l’Escola de Castells

La temporada 2018 acaba de començar pels Castellers de Vilafranca, i ho ha fet recuperant l’Escola de Castells.

L’Escola està adreçada a tots aquells nens i nenes d’entre 4 i 13 anys que sempre han volgut provar fer castells, però que fins ara no n’han tingut l’oportunitat.

L’Escola de Castells començava aquest divendres passat de vuit a nou del vespre, coincidint amb el primer divendres d’assaig de la colla. L’Escola tindrà una durada de 8 setmanes amb la intenció de donar a conèixer als nens i nenes que hi participin la tècnica bàsica per pujar als castells i inculcar-los valors castellers com l’esforç i el treball en equip a través de jocs i altres dinàmiques.

L’escola està organitzada per l’equip de canalla de la colla, amb integrants que tenen experiència en l’àmbit educatiu i del lleure. Aquest primer divendres va comptar també amb la presència del cap de colla, Toni Bach. L’escola també és una bona oportunitat per a tots aquells nens i nenes que sempre s’han sentit atrets pels castells però que fins ara no han tingut l’oportunitat de provar-ho.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: