Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

El barri de l’Espirall es beneficiarà d’una nova edició del projecte Treball als Barris

Enguany, el Servei d’Ocupació i Formació de l’Ajuntament de Vilafranca ha posat en marxa un nou Projecte de Treball als Barris a l’Espirall que inclou accions de formació i ocupació.

El curs d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials permetrà l’obtenció del certificat de professionalitat en aquesta especialitat a 11 participants. Posteriorment, el 75% d’aquests participants seran contractats per l’Ajuntament per donar suport a centres sociosanitaris de Vilafranca.
La Casa d’Oficis La Mainada acull 10 joves, menors de 25 anys i amb el Graduat en ESO, que es formen i treballen en l’especialitat auxiliar d’educació especial, auxiliar de llar d’infants, dinamitzador d’activitats de lleure infantil i juvenil i monitor de menjador. Durant la primera fase de sis mesos, els alumnes rebran una beca i durant el segon semestre seran contractats per l’Ajuntament. Aquests joves treballaran donant suport a les escoles públiques del municipi, principalment del barri de l’Espirall i a les llars d’infants municipals.
Els Plans d’ocupació permetran la contractació de 18 treballadors en atur del barri de l’Espirall assignats a projectes amb finalitat social: Suport als centres sociosanitaris de Vilafranca, Agents cívics, Manteniment de l’entorn natural del barri de l’Espirall i Neteja i manteniment de l’espai públic.
Espirall, Capital humà se centrarà en la intermediació laboral organitzant cicles de networking per posar en contacte empreses amb participants de programes en cerca de feina i tallers d’iniciació a les xarxes socials.
Per últim, el projecte d’Espirall, Fem Barri continua amb la consolidació i promoció del Banc de Temps de Vilafranca. També s’estan duent a terme accions de participació ciutadana i activitats de foment del català com a eina d’inclusió social.
El projecte Treball als Barris està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya amb el cofinançament del propi Ajuntament de Vilafranca.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: