Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tret de sortida al programa Treball als Barris que contracta 11 persones aturades

Aquest dilluns s’ha iniciat una nova edició del Programa Treball als Barris que correspon a la convocatòria efectuada l’any 2023.

En aquesta edició se’n beneficien 11 persones residents al barri de l’Espirall i en situació d’atur laboral. Aquesta línia ofereix contractació a jornada complerta durant 9 mesos en diferents perfils professionals amb l’objectiu de dotar les persones d’experiència professional i millorar la seva ocupabilitat mitjançant la realització d’obres i serveis d’interès general i social relacionades principalment amb el mateix barri.
A l’acte d’obertura hi ha assistit el regidor d’Ocupació, Jordi Junyent, la cap del servei, Montse Gonzàlez, Mercedes Aguilera, com a representant del SOC i l’equip tècnic del propi programa.
En la seva benvinguda als participants, Jordi Junyent ha destacat la rellevància d’aquest programa que permet donar feina i formació a persones en atur i alhora millorar diferents espais del barri de l’Espirall i de tot Vilafranca.

A més l’aprenentatge dels participants al programa compta amb el suport de tècnics municipals.

Enguany s’ha contractat a un equip de 3 operaris de jardineria, 3 operaris de rehabilitació d’habitatges, un equip de pintura i manteniment d’elements de la via pública format per 1 oficial i 3 operaris i, finalment, 1 persona amb perfil tècnic per a la dinamització i prospecció del teixit empresarial.
A banda de l’aprenentatge tècnic d’ofici, aquestes persones rebran també formació en competències transversals i acompanyament tant grupal com individual per a la millora del seu perfil competencial.

Treball als Barris és un programa subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc del Programa de suport als territoris amb majors necessitats de reequilibri territorial i social.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: