Dimecres, 29 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les xerrades sobre opcions després de l’ESO han continuat centrant-se en els cicles formatius

La sala d’actes de l’Escorxador acollia aquest dimecres a la tarda la segona de les xerrades informatius que organitza el SIAJ en el marc de la campanya “Després de l’ESO, què?”

La intenció és ajudar i donar eines als joves i les seves famílies per tal de planificar la continuïtat dels estudis un cop finalitzat l’ensenyament obligatori.
La tècnica del SIAJ Núria Mallofré comentava que en aquest cas es feia una xerrada introductòria sobre els cicles formatius. Per Mallofré cal encara d’alguna manera reivindicar aquests cicles com a una molt bona sortida i amb una oferta cada cop més gran.
El regidor de joventut de l’Ajuntament, Miquel Medialdea, recordava que la campanya ja fa temps que es du a terme i que es fa amb aquesta intenció d’oferir eines als joves per que puguin decidir amb el màxim d’informació.
En aquesta ocasió, després d’una xerrada genèrica per explicar i orientar una mica sobre la diversa oferta dels cicles formatius que es poden fer a Vilafranca i comarca però també fora, es va donar pas a una taula rodona en que participaven joves que estaven fent o havien acabat ja cicles formatius. Els assistents van poder seguir les diferents explicacions dels joves, i també plantejar-los dubtes o curiositats sobre el seu recorregut curricular.

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
Penedès matí
Informatiu diari
08:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler
09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal

Penedès Televisió

08:30
Tertúlia d'actualitat
Debat amb experts penedesencs
09:00
Notícies en xarxa
Informació general del país
10:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: