Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marc Gual estarà sis mesos sense jugar a les competicions a Europa

El sadurninenc Marc Gual, a les files del Barcelona, va ser sancionat per una agressió a Diogo Rafael

El Futbol Club Barcelona va rebre la notificació oficial que sanciona Marc Gual sense poder competir a la Lliga Europea d’hoquei patins. Ara, els barcelonistes, estan estudiant la possibilitat de presentar recurs al comitè europeu. Anem als fets. El dissabte 9 de desembre de l’any passat, el Barcelona es va desplaçar a Portugal, per jugar el partit corresponen a la tercera jornada de la Lliga Europea davant del Benfica al Pavelló de la Fidelitat de Lisboa. Just als 5′ de partit, Gual va ser expulsat. Frec a frec amb el jugador local Diogo Rafael. En jugada d’atac, Gual es vol desfer del marcatge de Rafael, aixeca l’estic i el seu rival cau a terra. Semblava que havia sigut una topada sense més importància, però la parella d’àrbitres italians formada per Franco Ferrari i Matteo Galoppi, van interpretar clara agressió de Gual i el van expulsar amb la targeta vermella. El jugador de Sant Sadurní no podrà estar convocat en cap més partit de competició continental fins al 8 de juny.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Música essencial
Falla - 'El amor brujo' 'El Sombrero de tres picos'

Penedès Televisió

22:30
Poemes pel Penedès
Frederic Cuscó i Joan Parellada / Josep M Rovira, Pep Picas i Ramon Bernat-Mestres
23:00
Vijazz
Vijazz 2017, I: Jazz, The Story / Christian Scott
23:30

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: