Dilluns, 10 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marc Gual estarà sis mesos sense jugar a les competicions a Europa

El sadurninenc Marc Gual, a les files del Barcelona, va ser sancionat per una agressió a Diogo Rafael

El Futbol Club Barcelona va rebre la notificació oficial que sanciona Marc Gual sense poder competir a la Lliga Europea d’hoquei patins. Ara, els barcelonistes, estan estudiant la possibilitat de presentar recurs al comitè europeu. Anem als fets. El dissabte 9 de desembre de l’any passat, el Barcelona es va desplaçar a Portugal, per jugar el partit corresponen a la tercera jornada de la Lliga Europea davant del Benfica al Pavelló de la Fidelitat de Lisboa. Just als 5′ de partit, Gual va ser expulsat. Frec a frec amb el jugador local Diogo Rafael. En jugada d’atac, Gual es vol desfer del marcatge de Rafael, aixeca l’estic i el seu rival cau a terra. Semblava que havia sigut una topada sense més importància, però la parella d’àrbitres italians formada per Franco Ferrari i Matteo Galoppi, van interpretar clara agressió de Gual i el van expulsar amb la targeta vermella. El jugador de Sant Sadurní no podrà estar convocat en cap més partit de competició continental fins al 8 de juny.

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
A les portes de Troia
Història divulgativa

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Els esports
Hoquei: Patí Vilafranca - Arenys
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: