Dissabte, 22 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marc Gual estarà sis mesos sense jugar a les competicions a Europa

El sadurninenc Marc Gual, a les files del Barcelona, va ser sancionat per una agressió a Diogo Rafael

El Futbol Club Barcelona va rebre la notificació oficial que sanciona Marc Gual sense poder competir a la Lliga Europea d’hoquei patins. Ara, els barcelonistes, estan estudiant la possibilitat de presentar recurs al comitè europeu. Anem als fets. El dissabte 9 de desembre de l’any passat, el Barcelona es va desplaçar a Portugal, per jugar el partit corresponen a la tercera jornada de la Lliga Europea davant del Benfica al Pavelló de la Fidelitat de Lisboa. Just als 5′ de partit, Gual va ser expulsat. Frec a frec amb el jugador local Diogo Rafael. En jugada d’atac, Gual es vol desfer del marcatge de Rafael, aixeca l’estic i el seu rival cau a terra. Semblava que havia sigut una topada sense més importància, però la parella d’àrbitres italians formada per Franco Ferrari i Matteo Galoppi, van interpretar clara agressió de Gual i el van expulsar amb la targeta vermella. El jugador de Sant Sadurní no podrà estar convocat en cap més partit de competició continental fins al 8 de juny.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

14:30
Re-programa't
Entrenar-se en l'art de viure
15:00
Via Mix
Música electrònica, amb Jordi Via i Joan Rubió
17:00
Mixtures
Músiques del món i clàssics populars

Penedès Televisió

14:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
14:30
De festa
Festa del barri de la Girada / Festa Major de Vilafranca. Dies 31, 1 i 2
15:00
El nostre patrimoni
Les fonts de l'Alt Penedès (1991)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: