Divendres, 22 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marc Gual estarà sis mesos sense jugar a les competicions a Europa

El sadurninenc Marc Gual, a les files del Barcelona, va ser sancionat per una agressió a Diogo Rafael

El Futbol Club Barcelona va rebre la notificació oficial que sanciona Marc Gual sense poder competir a la Lliga Europea d’hoquei patins. Ara, els barcelonistes, estan estudiant la possibilitat de presentar recurs al comitè europeu. Anem als fets. El dissabte 9 de desembre de l’any passat, el Barcelona es va desplaçar a Portugal, per jugar el partit corresponen a la tercera jornada de la Lliga Europea davant del Benfica al Pavelló de la Fidelitat de Lisboa. Just als 5′ de partit, Gual va ser expulsat. Frec a frec amb el jugador local Diogo Rafael. En jugada d’atac, Gual es vol desfer del marcatge de Rafael, aixeca l’estic i el seu rival cau a terra. Semblava que havia sigut una topada sense més importància, però la parella d’àrbitres italians formada per Franco Ferrari i Matteo Galoppi, van interpretar clara agressió de Gual i el van expulsar amb la targeta vermella. El jugador de Sant Sadurní no podrà estar convocat en cap més partit de competició continental fins al 8 de juny.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

02:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de la Muralla dels Vallets
02:45
El reportatge
Tracta'm bé
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: