Dijous, 16 d'agost de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Granada instal.la càmeres de videovigilància al carrer

La Granada instal.la càmeres de videovigilància al carrer

L’Ajuntament de la Granada instal·larà deu càmeres de videovigilància a la via pública que estaran plenament operatives el proper mes d’abril.

Els dispositius es repartiran “en punts estratègics”, segons ha explicat l’alcalde Diego Díez, com son, per exemple, els diferents accessos a la població.

El cost de la compra i instal·lació de les càmeres és de 30.000 euros i respon a “les decisions a què s’han arribat després de les nombroses reunions amb els veïns sobre temes d’inseguretat que, si bé darrerament han disminuït, han anat patint els darrers mesos a la Granada”, ha explicat Díez, que també ha destacat l’efecte de dissuasió que poden fer les càmeres pel sol fet de ser-hi. Les càmeres filmaran les 24 hores, augmentant així, com a mínim, la sensació de seguretat, ja que qualsevol cosa que pugui passar quedarà enregistrada.

La inversió de en càmeres de videovigilància, que compta amb el suport per unanimitat de tot els consistori granadenc,  es va aprovar en el marc dels pressupostos del 2018, que enguany ascendeixen a uns 2M€ i que es van tirar endavant en sessió plenària amb l’abstenció dels partits de l’oposició. La principal inversió són els 144.000 euros destinats a la reurbanització del carrer de l’Estació, que han de permetre la renovació del carrer des de la plaça de la Font fins a la Cooperativa i que suposarà també la creació de la plaça de l’Ajuntament aprofitant l’actual pati del consistori.

Les altres partides destacades són per al reforç dels fonaments de la Casa de Cultura, amb 50.000 euros, per l’arranjament de camins, amb 47.280 euros, i per a la millora dels accessos a la piscina  amb 42.362 euros.

Enquesta

El meu contracte laboral és de...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada
21:00
Benzinera Rock
Musical amb Carles Màrquez

Penedès Televisió

16:30
Els esports. Entrevista
Xavi Borrueco - ciclista invident
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: