Dissabte, 27 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Francisco Javier Sancho és el nou cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de l’Alt Penedès

Aquesta setmana s’ha produït el relleu al capdavant de la comissaria dels Mossos d’esquadra de l’Alt Penedès i aquest dijous el nou cap s’ha presentat en societat davant del Consell d’Alcaldes.

Francisco Javier Sancho ha substituït Ramon Chacón davant dels mossos. Sancho porta 22 anys de carrera en els mossos. És llicenciat en Geografia i història i diplomat en Criminologia. En una primera etapa va treballar en l’àmbit territorial de les comarques gironines, a Blanes, Olot o Puigcerdà, i ara fa 14 anys va passar a la zona urbana de Barcelona, on la seva darrera destinació era la de cap de seguretat ciutadana del districte de Sants-Barcelona. Ara es troba en una etapa d’adaptació a un territori que li recorda la seva primera etapa professional com a policia.

És el primer cop que assumeix la responsabilitat de ser cap de comissaria, amb ganes d’establir vincles positius a la comarca. De moment els primers contactes tant dins com fora de la  comissaria li han tramès que es troba en un territori amb força tranquil·litat.

El quintinenc Ramon Chacó, fins ara cap de la Comissaria de l’Alt Penedès ha estat traslladat a Tarragona com a intendent de la Regió Policial del Camp de Tarragona, coordinant vuit comissaries i amb responsabilitat sobre 1.400 agents.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: