Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cros del Baltà i Elias de Vilafranca inclou una cursa popular

El cros se celebrarà aquest diumenge a partir de les 10,45 del matí

Aquest diumenge se celebrarà la XXVII edició del cros escolar del Baltà i Elias de Vilafranca, una competició esportiva en l’àmbit comarcal que cada any registra més participació. Organitzat per l’AMPA i l’escola, amb el suport del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, l’Associació de Veïns de Sant Julià i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el cros transcorre en el mateix recinte escolar, i també part del recorregut pel barri de Sant Julià.
Com a novetat d’aquest any, destaca la convocatòria d’una Cursa Popular no competitiva amb una distància d’un quilòmetre, oberta a la participació familiar: pares i mares, tiets, oncles i amics poden participar d’aquesta cursa envoltada d’un ambient divertit, familiar i festiu. L’organització anima a participar-hi amb un barret o una perruca divertida al cap.
La competició començarà a les 10.45 hores del matí i els atletes podran inscriure’s i recollir el dorsal al menjador de l’escola, mitja hora abans de començar cada cursa.
Els alumnes del Baltà s’hauran inscrit prèviament i podran recollir els seus dorsals a la seva aula dies abans de la cursa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: