Dissabte, 16 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vins i caves de Bolet obren aquest 2018 els tasts del Celler de la Quinzena al Vinseum

El Vinseum dedica tasts periòdics als cellers que col·laboren amb l’entitat.

Durant cada quinzena, els vins que poden tastar els visitants del museu són del mateix celler.
Aquest dimarts al vespre s’iniciaven els tasts del Celler de la Quinzena del 2018 amb les propostes de Vins i Caves Bolet. Els responsables del celler van triar per a l’ocasió un blanc aromàtic de gewürztraminer i muscat, un xarel·lo intens, un negre del 2014 i dos caves: un de llarga criança, del 2006, i un rosat de pinot noir. Vins i Caves Bolet és un celler situat a Castellví de la Marca que treballa amb vins de collita pròpia i ecològics des del 2003.
El seu president Josep Anton Bolet destaca que el tast és una bona manera de donar a conèixer els seus productes més excepcionals.

Els tasts del Celler de la quinzena es fan també a la taverna del Vinseum. El seu responsable, Pere Escudé, destaca que amb aquesta iniciativa els visitants poden conèixer referències diferents i comprar-les si així ho desitgen.

Com Vins i Caves Bolet, molts altres cellers penedesencs són Amics d’Honor del museu de les Cultures del vi de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: