Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilobí aprofita la Duatló de Muntanya dels Pèlags per donar a conèixer els productes locals

Vilobí aprofita la Duatló de Muntanya dels Pèlags per donar a conèixer els productes locals

Aquest diumenge 21 de gener, es celebra la 6na edició del Duatló de Muntanya dels Pèlags de Vilobí, i el municipi aprofitarà per promocionar els seus productes.

La prova esportiva s’emmarca dins el calendari de competicions de la Federació Catalana de Triatló i, des de fa dos anys, n’és l’ultima prova puntuable de la lliga.
El Duatló de Muntanya dels Pèlags reuneix a més de tres-cents atletes de tot Catalunya i és per tant, una oportunitat de donar a conèixer Vilobí i el Parc dels Talls. En aquest sentit, des de la regidoria de Promoció Econòmica s’organitza la Fira del Duatló, que té lloc a la plaça de la Vila. De les 10 a 2/4 de 3 de la tarda, hi haurà una vintena de parades dels diferents comerços, cellers, allotjaments, empreses i alguns col·lectius del poble, així com també, algunes de més especialitzades pel tipus d’esdeveniment que acompanyen. Xavi Serra, regidor de Promoció Econòmica, explica que la fira del Duatló permet allargar la matinal esportiva, donar una bona acollida als atletes i acompanyants i, al mateix temps, explicar el que som i tenim a Vilobí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: