Dimecres, 6 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Satisfacció en la segona edició del Festival Batecs de Font-rubí

Satisfacció en la segona edició del Festival Batecs de Font-rubí

En aquesta segona edició s’ha comptat amb la participació de 40 artistes del municipi o que hi estan vinculats i que han mostrat els seus treballs en espais naturals al barri de Montjuïc.

Una quarantena d’artistes del municipi de Font-rubí o vinculats han desplegat les seves obres artístiques als boscos i camps del barri de Montjuïc d’aquest municipi de l’Alt Penedès, en la segona edició del Festival Batecs d’Art i Natura. Un festival multidisciplinari on els artistes han mostrat les seves obres i han desplegat les seves disciplines individualment o en col·laboració entre ells.

Durant tot el dissabte 28 d’octubre s’han pogut veure exposicions, actuacions musicals i performances diverses sempre en un entorn natural i en forma de circuit recorregut en un espai rural.

Aquest any, a més, els artistes han elevat la qualitat de les seves creacions i s’ha pogut gaudir d’algunes actuacions de gran nivell. Tots els espectacles han estat llargament aplaudits pel públic, que ha fet una valoració molt positiva de l’experiència.

Enguany, a més, l’aigua ha estat un dels motius inspiradors. S’hi ha connectat des de la necessitat de ser més sostenibles, però també des de l’ànim de conservació natural o la necessitat de decreixement. En el mateix sentit, s’ha fixat en 500 persones el límit d’assistència al Festival Batecs, per tal de no malmetre l’entorn i poder gaudir amb la millor qualitat de la creativitat de la mostra.

El Festival està autogestionat pels artistes, amb el suport logístic de les dues entitats culturals del municipi Empelt i Espai de Marge, així com un petit suport econòmic i material de l’Ajuntament de Font-rubí i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès. Alhora, ha comptat amb la col·laboració de diversos productors i comerciants locals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: