Dimarts, 16 de gener de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos estrena deixalleria mòbil després que l’anterior unitat fos robada

L’Ajuntament ha estrenat recentment una nova deixalleria mòbil després que l’anterior unitat fos robada fa uns mesos. Ara està situada a la plaça Costa Daurada.

El nou remolc, amb algunes millores respecte l’anterior, fa parada cada quinzena de mes en una de les sis ubicacions fixades al municipi amb la idea d’acostar el servei al màxim d’usuaris i usuàries possible. En cadascuna de les ubicacions és possible consultar-hi el calendari anual per dates i per ubicacions.

El remolc té un total de vuit compartiments destinats a la recollida de fluorescents i bombetes, olis vegetals, aerosols, residus especials, petits electrodomèstics, petits components informàtics i d’electrònica, piles i bateries.

L’ús de la deixalleria mòbil és exclusiu per a la ciutadania particular del municipi, esdevenint un reforç per a la deixalleria fixa i la resta de recollides selectives de residus.

Els residus no admissibles a la deixalleria mòbil, o massa voluminosos per aquesta, es poden dipositar a la deixalleria municipal que es troba a l’extrem sud oest del Polígon industrial Casa Nova, a tocar del Camí de Sardinyola en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h i els dissabtes fins a les 20 h.

Enquesta

El govern del PP facilitarà que tinguem de nou…

Programació

Ràdio Vilafranca

23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

23:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
23:30
Músics d'aquí
Núria Beltran - violoncel·lista

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: