Diumenge, 18 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos estrena deixalleria mòbil després que l’anterior unitat fos robada

L’Ajuntament ha estrenat recentment una nova deixalleria mòbil després que l’anterior unitat fos robada fa uns mesos. Ara està situada a la plaça Costa Daurada.

El nou remolc, amb algunes millores respecte l’anterior, fa parada cada quinzena de mes en una de les sis ubicacions fixades al municipi amb la idea d’acostar el servei al màxim d’usuaris i usuàries possible. En cadascuna de les ubicacions és possible consultar-hi el calendari anual per dates i per ubicacions.

El remolc té un total de vuit compartiments destinats a la recollida de fluorescents i bombetes, olis vegetals, aerosols, residus especials, petits electrodomèstics, petits components informàtics i d’electrònica, piles i bateries.

L’ús de la deixalleria mòbil és exclusiu per a la ciutadania particular del municipi, esdevenint un reforç per a la deixalleria fixa i la resta de recollides selectives de residus.

Els residus no admissibles a la deixalleria mòbil, o massa voluminosos per aquesta, es poden dipositar a la deixalleria municipal que es troba a l’extrem sud oest del Polígon industrial Casa Nova, a tocar del Camí de Sardinyola en horari de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i de 16 h a 18 h i els dissabtes fins a les 20 h.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Temps de festa
Musical amb Xavi Ruiz
02:00
Escolta això
Programa musical amb Joan González
03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

01:00
Famílies i escola
Eines per a l'educació dels fills i filles
01:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica
02:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: