Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Maria del Mar Bonet omple l’Auditori en el concert de celebració de cinc dècades cantant

Diumenge al vespre l’Auditori de Vilafranca es va anar omplint de molta gent amb ganes de gaudir del concert que la cantant Maria del Mar Bonet oferia, acompanyada del guitarrista Borja Penalba.

Un concert què, com va recordar la mateixa cantautora s’havia ajornat el passat 10 de desembre per motius de salut. Bonet va voler agrair al públic que hagués esperat per escoltar-la.
Acompanyada només de la guitarra de Penalba va començar el concert de manera intimista. Un espectacle que serveix per commemorar els 50 anys que fa que Maria del Mar Bonet puja las escenaris per oferir la seva música. Un concert en què ben aviat ja van sonar peces emblemàtiques del seu repertori com aquesta “dansa de primavera”
Malgrat reconèixer en començar que encara estava constipada, Maria del Mar Bonet va deixar de manifest que continua tenint una veu potent i inconfusible que dona tota la força als temes que interpreta.
Abans d’iniciar-se el recital, la tècnica de cultura Anabel Rodríguez va comentar amb el públic assistent el recent guardo dels primer ARC que l’Auditori i Cal Bolet han rebut per la seva programació de música en directe. Els va voler agrair el suport i el seguiment, ja que va remarcar que sense el públic que segueix les propostes que es fan des de l’Auditori, tampoc haurien aconseguit el guardó.
Després va ser el torn de la música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: