Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CCOO explica als delegats de l’Alt Penedès la seva posició en l’actual moment polític

Dimecres, a la sala d’actes de l’Escorxador, Comissions Obreres va organitzar una assemblea per tal de d’explicar la posició del sindicat davant la situació política, social i laboral catalana.

Montse Ros, secretària d’organització i comunicació i portaveu de CCOO de Catalunya ha estat l’encarregada de fer aquesta explicació. Ros apuntava que calia fer visible aquest posicionament del sindicat en un moment en què hi ha molt de soroll mediàtic i social.
En aquest sentit, comentava que tot el que s’ha decidit al voltant del procés s’ha aprovat amb el 95% de suport tant als congressos com als òrgans del sindicat. Remarcava també què des del 17 d’agost tot succeeix molt ràpid a Catalunya, però que calia poder-ho explicar en persona.
De cara a aquests propers dies s’ha fet un calendari d’accions per aconseguir arribar a la cita electoral del 21D sense els líders polítics a la presó.
Ros remarca que queda molta feina per fer a nivell social al país, i que no es pot esperar més a engegar aquestes polítiques.
La cinquantena de delegats que van assistir a la assemblea van plantejar també algunes qüestions als representants de la direcció de CCOO, centrades molt en l’actual moment polític que viu Catalunya i en el posicionament que ha pres o prendrà el sindicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: