Dimarts, 6 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Natàlia Ramírez, segona dama d’honor al concurs de bellesa Miss Plus Size Spain

El concurs de moda i bellesa Miss Plus Size Spain es va celebrar diumenge passat al Teatre Aquarella Music de Barcelona.

Setze dones de tot l’estat van desfilar en aquest certamen i set d’elles van passar a la final. La vilafranquina Natàlia Ramírez va ser una de les finalistes.

Després de les respostes que van oferir les finalistes a una “pregunta de cultura general i opinió”, el jurat va determinar que la guanyadora era Janier Azkueta, de Bilbao. Chelsea Akpaka, de València, va ser la primera dama d’honor i la vilafranquina Natàlia Ramírez va resultar segona dama d’honor.

Segons l’organització, l’objectiu principal del certamen és “animar dones que, pel seu pes, creuen que no poden participar en esdeveniments d’aquest tipus” a fer-ho i aconseguir que la diversitat de talles arribi a les passarel·les i la publicitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: