Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Natàlia Ramírez participarà al certamen Miss Plus Size Edition

Natàlia Ramírez participarà al certamen Miss Plus Size Edition

La vilafranquina Natàlia Ramírez ha estat seleccionada per representar Barcelona en el certamen Miss Plus Size Edition by Affinity International.

El certamen es celebrarà el proper 1 d’octubre al teatre Aquarella Music de Barcelona, i hi competiran 18 candidates de talles grans de les diverses províncies espanyoles.

Natàlia Ramírez té 19 anys i va ser seleccionada entre més de mig miler d’aspirants, per la qual cosa va haver primer de passar una preselecció via email enviant fotos i una descripció breu de la seva persona. A la següent fase ja només hi van arribar unes 150 aspirants, entre les quals va ser escollida Ramírez després d’un càsting presencial que es va celebrar a Barcelona.

Aquesta jove és força coneguda a Vilafranca, sobretot per la seva vinculació a les rues de Caranaval, on és la responsable de les coreografies de la comparsa Vil’aktiva i de l’AAVV de Sant Julià. També és monitora de l’esplai GEP i monitora de gimnàstica rítmica, i està estudiant un Cicle Superior de caracterització i maquillatge professional.

El concurs tindrà lloc el diumenge 1 d’octubre a Barcelona i consistirà en un ball de presentació amb totes les aspirants i una desfilada amb roba “casual”, de bany i amb vestit de gala. Aquest concurs podria suposar un llançament en la seva carrera com a model, però Natàlia Ramírez espera que serveixi sobretot per ajudar a visualitzar a gran escala la moda curvy, els blogs de talles grans i l’interès per les firmes de moda per la roba de talla gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: