Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Natàlia Ramírez ha estat seleccionada per representar Barcelona en el certamen Miss Plus Size

El certamen se celebrarà el proper 1 d’octubre al teatre Aquarella Music de Barcelona, i hi competiran 18 candidates de talles grans de les diverses províncies espanyoles.

Natàlia Ramírez és vilafranquina, té 19 anys i va ser seleccionada entre més de mig miler d’aspirants, per la qual cosa primer va haver de passar una preselecció via email enviant fotos i una descripció breu de la seva persona.

Aquesta jove és força coneguda a Vilafranca, sobretot per la seva vinculació a les rues de Carnaval, on és la responsable de les coreografies de la comparsa Vil’aktiva i de l’AAVV de Sant Julià. També és monitora de l’esplai GEP i monitora de gimnàstica rítmica, i està estudiant un Cicle Superior de caracterització i maquillatge professional.

La Natàlia mai abans s’havia plantejat ser model però ens explica, un cop arribada l’oportunitat, que per ella significa molt tot aquest procés.

El concurs tindrà lloc el diumenge 1 d’octubre a Barcelona i consistirà en un ball de presentació amb totes les aspirants i una desfilada amb roba “casual”, de bany i amb vestit de gala.

Aquest concurs podria suposar un llançament en la seva carrera com a model, però Natàlia Ramírez espera que serveixi sobretot per ajudar a visualitzar a gran escala la moda curvy, els blogs de talles grans i l’interès per les firmes de moda per la roba de talla gran.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: