Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Diputació signa un crèdit amb el Consell Comarcal de més de 812.000 euros

La Diputació signa un crèdit amb el Consell Comarcal de més de 812.000 euros

La diputació ha signat aquests crèdits amb diversos Consells Comarcals amb la voluntat de donar suport econòmic per garantir la seva tasca al territori.

La presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa, i el president del Consell Comarcal, Francesc Olivella, han signat aquest dimecres a la seu de la corporació un crèdit per valor de 812.404,25 euros, amb la voluntat de continuar assegurant l’absoluta normalitat dels consells comarcals de la demarcació.
Durant la seva intervenció, Conesa també ha afirmat que la corporació és molt sensible a les necessitats de la ciutadania i del territori i per aquest motiu treballa perquè els consells comarcals puguin fer una prestació de serveis els més adequada i de la màxima qualitat.
Els crèdits signats amb els presidents d’onze consells comarcals s’emmarquen dins del Pla d’Operacions de Tresoreria per a Consells Comarcals que es va iniciar l’any 2013 amb la finalitat de donar liquiditat a aquestes entitats locals per tal de garantir les seves actuacions competencials.
En total, la Diputació destina 10 milions d’euros a donar crèdits a curt termini, sense interès. D’altra banda, el préstec s’ha d’amortitzar en dues quotes, el 50% als sis mesos del lliurament i, l’altre 50%, al cap d’un any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: