Dimarts, 30 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

David del Hierro ha inaugurat l’exposició Força, Equilibri, Valor i Seny als Cups

En el marc de la diada castellera de Tots Sants, els Cups de Cal Figarot acullen aquests dies l’exposició ‘Força, Equilibri, Valor i Seny’, de David del Hierro.

L’artista valencià ha centrat les obres d’aquesta selecció en moments de les actuacions dels Castellers de Vilafranca.

Després de descobrir els castells, en el seu cas a Granollers a través de la colla local, Del Hierro es va començar a especialitzar en pintar-los, sovint en viu mentre els castellers actuaven. També fent fotografies que després li servien de referència per dibuixar.

Ara ha fet un pas més per dotar de més sentit la seva pintura i diferenciar-la de la fotografia pura i dura tot jugant amb els canvis de perspectiva.

Les obres són pintures a l’oli i dibuixos en grafit, aquarel·la, tinta i carbonet. La mostra es titula Força, Equilibri, Valor i Seny, els valors del fet casteller, pel component de dualitat que tenen. Un aspecte que interessa especialment Del Hierro.

L’exposició va ser inaugurada aquest dijous al vespre i es podrà visitar als Cups fins al 5 de novembre. D’aquesta manera s’afegeix a la celebració de la diada castellera de Tots Sants del proper dimecres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: