Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A Vilafranca es podrà anar a votar a les mateixes meses que les últimes eleccions autonòmiques

Aquest dijous el president de la Generalitat, a través de les xarxes socials, anunciava el web on s’explica on anar a votar el pròxim 1 d’octubre.

En el transcurs de la tertúlia de Ràdio Vilafranca d’aquest divendres el portaveu del govern de l’Ajuntament de Vilafranca, Aureli Ruiz, ha confirmat que a la capital de l’Alt Penedès es podrà anar a votar als mateixos llocs que es va anar a les últimes eleccions. Només hi ha una petita variació al barri de la Barceloneta, perquè la Generalitat treballa amb els mateixos col·legis que l’any 2015 i en canvi l’any passat es va oferir com a novetat el local de l’associació de veïns del barri.

Aureli Ruiz assenyala que la gestió dels col·legis i de tota la organització del referèndum la farà la Generalitat.

El dijous a la tarda el web per consultar on anar a votar va quedar col·lapsat en alguns moments. També hi va haver ciutadans que no van poder accedir a les dades, una dificultat que el regidor assenyala que la Generalitat anirà resolent perquè tothom qui ho vulgui pugui anar a votar.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: