Dijous, 7 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Teatre per commemorar el dia internacional de l’Alzheimer

L’obra de teatre musical ‘La tornada’, del grup Divertimento, ha servit per commemorar el dia internacional de l’Alzheimer.

Aquest dijous al vespre, la sala d’actes de l’Escorxador acollia la representació de l’obra teatral ‘La tornada’. Anava a càrrec del grup de teatre Divertimento, que es va crear fa un temps per part de voluntaris de l’Associació Llambrusca Alzheimer Penedès. L’objectiu del grup és crear petites peces teatrals accessibles a tothom i representar-les. Les obres han de tenir unes determinades característiques perquè siguin fàcils de seguir per tota mena de públics.

L’obra que es va poder veure a l’Escorxador es titulava ‘La tornada’ i el seu argument girava al voltant de tres germanes molt diferents entre elles que es reuneixen per parlar de la tornada del Robert, un noi que va marxar del poble misteriosament 40 anys enrere.

La representació de ‘La tornada’ era un dels actes que s’han organitzat des de Llambrusca Alzheimer Penedès per commemorar el dia internacional de la malaltia de l’Alzheimer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: