Dijous, 24 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Santuari de la Mare de Déu de Foix commemora la Festa del Naixement de la Verge Maria

Coneguda popularment com la festa de les marededéus trobades, divendres tindrà lloc aquesta celebració que té un caràcter festiu al Santuari de la patrona del Penedès, Santa Maria de Foix

Com recorda el diaca encarregat de la parròquia de Santa Maria de Foix, mossèn Genis Sans, es tracta d’una festa per recordar aquells figures de mares de Déu trobades en indrets diversos, i on sovint després s’hi va construir un santuari.
Així, divendres a les 6 de la tarda, tindrà lloc una conferència que, sota el títol de “Devocions al Penedès -Història, tradició i patrimoni“ anirà a càrrec de l’historiador Daniel Sancho París.
A les 7 de la tarda, se celebrarà la missa presidida pel rector de Santa Maria de Foix, mossèn Xavier Aymerich i es cantaran els Goigs a la Mare de Déu de Foix. Acabada la missa, hi haurà un petit refrigeri per a tots els assistents.
Com en anys anteriors, aquest acte està organitzat per la Parròquia de Santa Maria de Foix i l’Associació Cívica del Santuari de Foix, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrelles de Foix i el Consell Comarcal de l’Alt Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: