Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Maria té una reproducció de la imatge de la Mare de Déu de Foix, patrona del Penedès

Des d’aquest passat dissabte hi ha col.locada una reproducció de la imatge de la Mare de Déu de Foix a la capella de Sant Jocund.

Aquesta reproducció ha estat realitzada pels tallers Artesania Tintoré de Gavà, i promoguda i sufragada per l’Associació Cívica del Santuari de la Mare de Déu de Foix, la parròquia de Santa Maria de Foix i les parròquies de Vilafranca. La capella de Sant Jocund, la primera entrant a la basílica per la dreta, estava decorada fins fa poc només amb un plafó de ceràmica dedicat a aquest sant copatró de Vilafranca, obra de Josefina Via. El gener de l’any passat s’hi van col·locar el conopeu i el tintinacle, els símbols basilicals recuperats amb motiu de la celebració del centenari de la concessió del títol de basílica a l’església de Santa Maria de Vilafranca. I durant un any hi havia també la imatge de Sant Fèlix, que habitualment custodien a casa seva els administradors de la Festa Major.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: