Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’ANC de Vilafranca omple 7 autocars per desplaçar 400 persones a la manifestació de Barcelona

La territorial de Vilafranca es mostra satisfeta del ritme de venda de samarretes, i de la demanda de places per anar a la concentració de Barcelona. Havíen previst 6 autocars i ja estan omplint el 7.

A pocs dies per una nova mobilització a la capital catalana organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana, els responsables de la territorial de Vilafranca han volgut recordar algunes de les particularitats de la proposta d’aquest 2017. Recordem que es tracta d’om0plitr el passeig de Gràcia i el carrer Aragó de Barcelona per tal de fer un immens signe “més”.
La presidenta de la territorial vilafranquina, Esther Güell, comentava que enguany estan venent més samarretes que l’any passat, i que si algú encara en vol pot trobar-la en la parada que instal·laran dissabte al mercat de Vilafranca o diumenge a la plaça de la Vila abans de la marxa de torxes. Güell explicava també què estan a punt d’omplir set autocars per mobilitzar-se des de Vilafranca cap a Barcelona.
Els busos sortiran a la 1 del migdia des de l’estació de busos de Vilafranca, i el que es demana és que tothom estigui al seu lloc abans de les 4 de la tarda. El tram de l’Alt Penedès és el 304, la cantonada entre els carrers Diputació i passeig de Gràcia.
Güell recorda també que la intenció és que l’acte permeti al final veure un signe “més” de color groc. Tothom pot anar vestit com vulgui, però després del pas d’unes lones per el passeig de Gràcia per sobre dels concentrats, tothom ha d’anar amb la samarreta d’aquest 2017.
Des l’organització han volgut remarcar que és important que s’arribi amb temps, ja que es preveuen uns 1.800 autocars a Barcelona, i a partir de les 3 de la tarda es tallarà el trànsit en les zones afectades.
En el tram 304 es preveu que hi hagi també la presència dels Falcons de Vilafranca i dels Xicots i Castellers de Vilafranca.

Comentaris

  1. margarita merino delmau

    Bon dia voldria saber si vosaltres organitzeu autocars per anar a Brusseles el proper 6 de Desembre.
    Si es que sí, amb qui podria contactar per inscriurem.
    Soc socia d´Ominum però no se si ells organitzen res.
    Moltes gràcies.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: