Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca posa a disposició els locals habituals per el referèndum de l’1 O

Desprès que aquest dimecres el Parlament hagi de aprovació la llei els ajuntaments catalans tindran també un paper a jugar en l’organització de la jornada del proper 1 d’octubre.

Els representants dels grups municipals de Vilafranca en han parlat del seu posicionament al respecte.

Aureli Ruiz, del PDCAT, apunta que l’ajuntament estarà al costat del Parlament i que facilitarà els mateixos locals que hi ha en les elecions habitualment.

El regidor del grup municipal del PSC, Ramon Zaballa, apunta però que les accions dels membres del seu grup se cenyiran a la legislació i que abans de fer res demanaran informes als serveis jurídics de l’ajuntament.

Per la seva banda la regidora de la CUP, Laia Santís, recorda que estaran amb el govern municipal en tot el que calgui, però apunta que també faran accions al carrer.

Des d’ERC, Pere Sàbat, apunta que donaran suport al govern municipal per acompanyar el que decideixi el Parlament de Catalunya.

També des de Vilafranca en Comú, Ramon Arnabat, dóna suport a la convocatòria del referèndum.

En canvi des del PP, Josep Ramon Sogas, es mostra convençut que no hi haurà referèndum com a tal, encara que hi pugui haver alguna cosa.

Així tot apunta que el proper 1 d’octubre els col·legis electorals de Vilafranca estaran a disposició, tot i que caldrà estar atents als esdeveniments que es vagin succeint en les properes hores.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: