Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Kingston Hits the Town torna amb ganes de créixer

Les segones jornades de cultura jamaicana del Penedès aposten per la música en viu i la festa sound System amb una gran diversitat d’estils.

Divendres i dissabte se celebren a Vilafranca les segones Jornades de Cultura Jamaicana del Penedès, Kingston Hits the Town. La programació busca consolidar el festival i mantenir un creixement sostingut, apostant per la música en viu pel divendres i artistes de primera línia nacional i internacional pel dissabte.

Les jornades estan organitzades per l’associació Col·Mu i el col·lectiu High Fyah Risk, el qual porta cada setmana a Ràdio Vilafranca tota l’actualitat de la música reggae i la cultura jamaicana.
En aquesta segona edició de les jornades, els organitzadors fan un pas més enllà després del primer any, en què van assolir una assistència satisfactòria, amb unes 350 persones.

Tot i així, l’essència és la mateixa: un format d’esdeveniment gratuït i al carrer, procurant mantenir una programació de qualitat tant en la vessant radiofònica com en la programació i selecció musical.
Una de les principals novetats és la incorporació de música en viu. Serà el divendres amb l’actuació de la banda baixpenedesenca Silah & The Sirious Band. Seran, en format acústic, al Bar Musical Minoria Absolut, al carrer Amàlia Soler.

Les jornades hauran començat abans amb el programa de ràdio High Fyah Risk des de la Plaça del Penedès, en el cas que el temps acompanyi. Si no fos, així, el programa es traslladaria al Bar Musical Minoria Absoluta. El programa començarà a les sis de la tarda i s’allargarà fins les deu amb entrevistes, convidats especials i altres sorpreses.

Pel que fa al dissabte, l’organització aposta per créixer en tots els sentits. La diversitat musical serà clau amb les actuacions de Chalart 58, el productor de La Panchita Records, com a artista fix de Kingston Hits the Town, el conjunt de 4 dj’s i cantants femenines de Barcelona Purple Rockets, els locals High Fyah Risk i, el plat fort, el productor i dj de Bilbao Antxon Sagardui, dels estudis Crudo Bilbao.

El so d’aquest any serà el de Max Sound, constructor d’una sound system artesanal al Penedès, que presidirà la nit amb un equip de 8 subgreus.

L’inici de la festa Sound System, que tindrà lloc darrere de l’Auditori Municipal, serà a dos quarts de dotze de la nit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: