Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Clàssics Penedès es vesteixen d’etiqueta en La Nit dels Clàssics

Gaudir, descobrir i tastar la singularitat dels Clàssic Penedès, els vins escumosos de qualitat amb origen 100% Penedès, en el marc d’un celler i al llarg d’una nit màgica i singular.

Aquesta és la premissa amb la que la DO Penedès ha preparat la primera edició de La Nit dels Clàssics, una festa de final d’estiu que tindrà lloc aquest proper divendres, 29 de setembre, als jardins del celler Albet i Noya. Els assistents gaudiran d’un sopar còctel mentre descobreixen de primera mà la qualitat dels Clàssics Penedès de set cellers de la DO Penedès. L’acte estarà acompanyat pel jazz, blues i soul del grup musical Keys of Soul. La festa, destinada tant a públic general com especialitzat, serà la primera que es fa únicament amb productes Clàssic Penedès.

La vetllada començarà a les set del vespre. Serà llavors quan els set cellers elaboradors de Clàssic Penedès que participen en La Nit dels Clàssics , AT Roca, Albet i Noya, Colet, Mas Bertran, Loxarel, Castell de Pujades i Montpicolis, presentaran les seves últimes elaboracions i els seus productes més prèmium. En format mostra, serà una gran oportunitat per als assistents, ja que podran tastar diferents Clàssics Penedès i conèixer les seves singularitats i processos d’elaboració, a partir de les explicacions dels propis elaboradors.

La festa continuarà amb un excel·lent sopar-còctel a la fresca als jardins del celler. Serà llavors quan els Clàssics Penedès s’acompanyaran de propostes gastronòmiques. El preu de la vetllada serà de 40 € per persona. Per fomentar la presència d’assistents de Barcelona, es disposarà un servei d’autobús especial d’anada i tornada des de Plaça Espanya. Les entrades poden adquirir-se a través de la plataforma Time Out.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: