Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Fundació Pinnae dóna suport financer a la Cooperativa Nou Verd per a la creació d’ocupació

La Fundació Pinnae dóna suport financer a la Cooperativa Nou Verd per a la creació d’ocupació

La Fundació Pinnae i el CET Nou Verd, han signat un nou acord de suport financer per a l’adquisició de nova maquinària i vehicles per al servei de neteja i manteniment de les zones verdes que gestiona

El qual s’inclou dins un projecte d’ocupació de persones amb discapacitat i amb especials dificultats. El finançament els permetrà adaptar el seu servei a les noves necessitats que requereix el contracte de serveis que presten a Vilafranca en matèria de neteja i manteniment de les zones verdes, elements vegetals viaris i parcs així com la poda d’arbrat i beneficiarà 55 persones.

Entre aquesta maquinària adquirida s’hi compten un tractor segadora desbrossadora, camions amb bolquet i furgonetes, trituradora de restes d’esporga, màquina elevadora, una arrabassadora de manillar, una màquina d’aigua d’alta pressió, camió cisterna i segadores. En aquest sentit, el CET Nou Verd, ja ha començat a incorporar part d’aquesta maquinària i vehicles en la seva flota que actualment treballa en aquest nou contracte de serveis a Vilafranca.

El suport rebut s’emmarca dintre del programa de finançament a projectes socials d’entitats del Tercer Sector que promou des del 2015 la Fundació Pinnae, un programa que situa aquesta fundació penedesenca com a partner i motor econòmic per al desenvolupament d’iniciatives de base social tant al Penedès com a altres zones de Catalunya.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: